Olej z czarnuszki syryjskiej – Złote Oleje Manufaktura

250 ml: 51,45 zł 500 ml: 80,85 zł
Brutto

Olej z Czarnuszki Syryjskiej

Zawiera dużą ilość niezbędnych dla funkcjonowania organizmu NNKT w tym cenny kwas eikozadienowy oraz olejki eteryczne (tymochinon i nigellon). Zawiera także witaminy A, C oraz witaminę E, sterole i mikroelementy.

Olej tłoczony jest z czarnuszki syryjskiej, dlatego jest łagodniejszy w smaku w porównaniu do odmiany indyjskiej, egipskiej czy też polskiej.

Pojemność
2-3 dni roboczych
Udostępnij

Olej z czarnuszki syryjskiej jako produkt spożywczy

- dzięki olejowi z czarnuszki, potrawy zyskają wyrazisty smak.

- idealnie komponuje się z twarożkiem

- do kasz, makaronów

- do sałatek,

- do sosów,

- do marynat

Należy pamiętać, żeby spożywać olej z czarnuszki wyłącznie na zimno. Podgrzany olej traci swoje dobroczynne właściwości. Wymaga przechowywania w chłodnym, ciemnym miejscu bez dostępu promieni słonecznych, a po otwarciu w lodówce.

Olej z czarnuszki syryjskiej jako kosmetyk

- dodaje cerze miękkości

- warto stosować przy cerze trądzikowej

- pomaga w walce z łupieżem, przetłuszczającymi się włosami

- nawilża i nabłyszcza włosy, ułatwia ich rozczesywanie i układanie, chroni końcówki przed rozdwajaniem

- jako olej do pielęgnacji włosów kręconych

- zmniejsza zaczerwienie skóry

  • W magazynie
    57 sztuk
Polityka bezpieczeństwa
(edytuj w module Customer Reassurance)
Zasady dostawy
(edytuj w module Customer Reassurance)
Zasady zwrotu
(edytuj w module Customer Reassurance)

Komentarze (0)

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Ładowanie...
Powrót do góry